Στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με το 3-2 επί της Λαμίας.

Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, οι πράσινοι δεν μπορούσαν να νικήσουν. Ηττες και ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός τους. Τώρα όμως, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Super League, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να νικήσει.

Κόντρα στη Λαμία, στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 31′ με κεφαλιά του Μαυρίσιο μετά από κόρνερ του Λούντκβιστ, για να ισοφαρίσει αμέσως μετά η Λαμία με σουτ του Ορτέγκα. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να προηγηθούν (1-2) στο 75′ με τον Βλαχομήτρο στην αντεπίθεση, αλλά στα τελευταία λεπτά έκαναν ανατροπή και οι γηπεδούχοι.

Στο 86′ ο Μπουζούκης με ωραία κίνηση και σουτ έκανε το 2-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2 στο 90′ από τον Καρλίτος, μετά την πάσα του Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες (61᾽ Κότσιρας), Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης (61᾽ Χουάνκαρ), Πούγγουρας (61᾽Βέλεθ), Μαουρίσιο, Πέρεθ (74᾽ Αθανασακόπουλος), Αϊτόρ, Βιτάλ (61᾽ Βιγιαφάνιες), Λούντκιβστ (70᾽ Μπουζούκης), Μακέντα (70᾽ Καρλίτος).

Λαμία: Σαράνοφ, Σκόνδρας (62᾽ Μαζουλουξής), Αντέτζο (62᾽ Βύντρα), Ορτέγκα (56᾽ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Νούνες, Γκέντζογλου (36᾽ Τιρόνε), Καραμάνος, Ελευθεριάδης.