Απίθανη Μάλμε, ένα βήμα από τ’ αστέρια! Οι Σουηδοί συνεχίζουν ακάθεκτοι και αήττητοι στα προκριματικά του Champions League και βρίσκονται μόλις ένα ματς μακριά από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπορεί ο Τσόλακ να μη σκόραρε, αλλά η Μάλμε επικράτησε 2-0 της Λουντογκόρετς έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μπιρμαντσέβιτς. Ο Σέρβος άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, ενώ στο 61΄ο Μπέργκετ διαμόρφωσε το 2-0.

Mε κορυφαίο τον Βλαχοδήμο, η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 της PSV εντός έδρας κι έκανε βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League. O Eλληνας γκολκίπερ με μεγάλες επεμβάσεις κράτησε τη νίκη κι έδωσε πλεονέκτημα στους «αετούς». Στο 10ο λεπτό ο Ράφα Σίλβα πέτυχε το 1-0, ενώ στο 42΄ ο Βέιγκλ σημείωσε το 2-0. Ο Γκάκπο μείωσε στο 51′ σε 2-1, αλλά οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να νικήσουν ξανά τον Βλαχοδήμο.

Ακόμα πιο κοντά στ’ αστέρια η Γιουνγκ Μπόις, η οποία επικράτησε στη Βέρνη της Φερεντσβάρος με 3-2. Τι και αν οι Ελβετοί έπαιζαν από το 25′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χέφτι κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη. Ο Μπολί στο 14′ άνοιξε το σκορ για τους Ούγγρους, ωστόσο ο Ελία στο 16′ έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι αν και με παίκτη λιγότερο πέτυχαν δυο γκολ με τον Σιέρο στο 40′ και τον Γκαρθία στο 65′. Ο Μπολί στο 82′ έβαλε τη Φερεντσβάρος ξανά στο… κόλπο.

Πηγή: gazzetta.gr