Στον πάγκο της εθνικής Μεξικού θα παραμείνει ο Μιγκέλ Ερέρα, ο οποίος καλείται να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (2018).

Έχοντας ως στόχο πρώτα τη διάκριση στο Κόπα Αμέρικα του 2015 ο Μιγκέλ Ερέρα, τόνισε ότι το Μεξικό θα προσπαθήσει να δηλώσει «παρών» σε κάθε μεγάλη διοργάνωση μέχρι το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Ο ιδιόρρυθμος προπονητής, ο οποίος αποτελούσε πόλο έλξης στους αγώνες της ομάδας του, ανανέωσε με την Μεξικανική Ομοσπονδία με ορίζονται τη συμμετοχή της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

«Πρόκειται για ένα καλό συμβόλαιο, έγινε μία καλή διαπραγμάτευση και έτσι φτάσαμε σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Είμαστε ικανοποιημένοι, και είχαμε μιλήσει εδώ και καιρό, και έτσι υπέγραψα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα φέτος είναι δύσκολη, ειλικρινά. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό με μία δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Gold Cup, γιατί είναι καθήκον μας».

Πηγή: Sport-fm.gr