Το ζήτημα των τελευταίων εβδομάδων στην Αγγλία, αλλά και όπου υπάρχουν φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι το ποιος έχει κάνει τη χειρότερη -ή καλύτερη αν θέλετε- έναρξη σεζόν. Λουίς Φαν Χάαλ ή Ντέιβιντ Μόγιες;

Ήρθε λοιπόν ένας πίνακας στατιστικών να δώσει τη λύση σαν από μηχανής Θεός σε αυτό το δίλημμα και να βγάλει νικητή τον… Σκωτσέζο!

Όσο και αν σε κάποιους φαίνεται απίστευτο ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν 2013-2014 σε σύγκριση με τον νυν προπονητή του συλλόγου για τα πρώτα δέκα ματς της χρονιάς αναδεικνύεται νικητής. Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!

Αν και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προπονητική αξία του Φαν Χάαλ, ο Ολλανδός σε οκτώ κατηγορίες ηττάται κατά κράτος από τον «αντίπαλο» του, με μόνη εξαίρεση το ποσοστό στις επιτυχημένες πάσες των παικτών της ομάδας.

Οι υπόλοιπες επτά κατηγορίες(βαθμούς στο πρωτάθλημα, τέρματα υπέρ και κατά, κατοχή, μέσος όρος χρόνου κατοχής αντιπάλου, σουτ στον στόχο και ικανότητα μετατροπής ευκαιριών σε γκολ) βγάζουν νικητή τον Μόγιες.

Δείτε τον πίνακα:

Πηγή: Sport-fm.gr