Τελειωμένη θεωρούν τη συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα σερβικά ΜΜΕ. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο 51χρονος τεχνικός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο πρώην προπονητής της Αλ Αχλί, του Ερυθρού Αστέρα, του Πανιωνίου και της Ομόνοιας πράγματι υπάρχει στο «κάδρο» της Ένωσης, ωστόσο από την πατρίδα του θεωρούν το θέμα αρκετά προχωρημένο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας alo.rs αναφέρει: «Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέχει μόλις ένα βήμα από τη νέα του δουλειά. Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να φέρει τον Σέρβο που δεν έχει δουλέψει από τον Μάρτιο, αφότου και έληξε την συνεργασία του με την Αλ Αχλί, στην οποία ήταν προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η ΑΕΚ ήταν μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μιλόγεβιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κατέληξε στον Σέρβο επειδή ο Ρουμάνος ήταν στον ΠΑΟΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που προσβάλει τον σύλλογο της Αθήνας.

Ο Μιλόγεβιτς επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα, μετά την εργασία του στον Πανιώνιο. Αναμένεται ότι όλα θα επισημοποιηθούν σύντομα και ότι ο Μιλόγεβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο».

Πάντως, τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρουν πως προφανώς δεν πρόκειται για μια τόσο προχωρημένη διαπραγμάτευση, αλλά δεδομένα ο Μιλόγεβιτς είναι στη λίστα των ονομάτων που εξετάζονται για την επόμενη ημέρα στον «δικέφαλο».