Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι αθλητές πριν από λίγο αποφάσισαν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους και είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και στα δικαστήρια!

«Θοδωρή, η υπομονή μας τελείωσε», είπε πριν από λίγο ο Σωτήρης Πανταλέων στον πρόεδρο του ΤΑΑ Θεόδωρο Λιακόπουλο. Είχαν προηγηθεί μαραθώνιες συζητήσεις μεταξύ των παικτών, για να καθορίσουν το πλάνο δράσης τους το οποίο θα συντονίζεται από έμπειρο νομικό και δεν θα έχει στόχο να βλάψει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, αλλά να στραφεί εναντίον των παραγόντων που έβαλαν τις υπογραφές τους στα συμβόλαια των αθλητών!

Με άλλα λόγια, οι βολεϊμπολίστες του Τριφυλλιού είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα όχι μόνο της σεζόν που τρέχει αλλά και της περιόδου 2009-10!

Ο Πανταλέων πριν από λίγο ενημέρωσε τον Λιακόπουλο ότι οι αθλητές δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη προς την παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη, καθώς αθέτησε διαδοχικές συμφωνίες που έχουν γίνει από τον περασμένο Ιούνιο.

Οι παίκτες βλέπουν πως η κατάσταση είναι δραματική σε όλα τα τμήματα. «Στο πόλο δεν υπάρχει ούτε πισίνα για προπόνηση. Οι πολίστες αγόρασαν μόνοι τους τις μπάλες που παίζουν. Σε εμάς γιατί να αλλάξει κάτι;» μας είπε βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού.

Την Παρασκευή οι αθλητές θα βγάλουν ανακοίνωση όπου θα εξηγούν τη στάση τους και την ακριβή δράση τους, ενώ είναι ενοχλημένοι με το γεγονός ότι κάποιοι τούς χρεώνουν πρόθεση ανατροπής της διοίκησης του Μιχάλη Κίτσιου. «Δεν είμαστε με κανέναν. Είμαστε για την ομάδα του Παναθηναϊκού, την ιστορία αυτής της ομάδας και για την αξιοπρέπειά μας», λένε οι παίκτες.

Πηγή: gazzetta.gr