Από τη στιγμή που ο Κοντρέρας δεν μπορεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ο Χάβος είναι υποχρεωμένος να ψάξει εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα. Έτσι, λοιπόν, δοκίμασε τους Μαλεζά και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας.

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στον γήπεδο Τούμπας παρά τις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα και εντοπίζονται στο χώρο της άμυνας. Ο Μάκης Χαβος που για την ώρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πάμπλο Κοντρέρας δοκίμασε στο οικογενειακό δίτερμα τους Μαλεζά και Τσιριλό με την ελπίδα πως ο Χιλιανός θα αναρρώσει.

Στις υπόλοιπες θέσεις σε σχέση με την αρχική σύνθεση της Καβάλας, εκτός από την θέση του αριστερού μπακ, που λόγω της απουσίας του Σνάουτσνερ φανέλα βασικού θα πάρει ο Σακελλαρίου στην αριστερή πλευρά της άμυνα του Δικεφάλου. Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν προβλέπεται καμία άλλη αλλαγή. Ο Κρέσιτς θα καθίσει  κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ, ο Μπουσαϊντί θα αγωνιστεί στην δεξιά μεριά της άμυνας.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Μπρούνο Τσιρίλο και Στέλιος Μαλεζάς, σε περίπτωση που ο Χιλιανός τελικά δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο ντέρμπι. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι φορμαρισμένοι Γκαρσία και Βιτόλο. Ο Βιεϊρίνια με τον Ελ Ζαρ στα δύο άκρα και ο Γιώργος Φωτάκης θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Πηγή: gazzetta.gr