Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ, αλλά για τον Πάμπλο Κοντρέρας αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο Χιλιανός αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ τόνισε ότι περνάει καλά στην Θεσσαλονίκη.

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Μας φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό, ήδη το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε ότι «δεν τα πηγαίνουμε καλά στην Ελλάδα, αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Νικάμε συνεχώς με ένα γκολ, αλλά είτε επικρατήσεις 1-0. Είτε 10-0 πάλι τρεις βαθμούς θα πάρεις».

Για τους λόγους που δεν βοήθησαν την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο στην αρχή της σεζόν, είπε:

«Είχαμε πολλές αλλαγές το προηγούμενο καλοκαίρι με αλλαγή προπονητή, τεχνικού διευθυντή, παικτών. Οι αλλαγές έφεραν κάποια προβλήματα, τώρα όπως υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα και μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Στην Ελλάδα δεν ξεκινήσαμε καλά και ο στόχος είναι βελτιωνόμαστε από Κυριακή σε Κυριακή και θέλουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο».

Στη συνέχεια μίλησε για τους φίλους της ομάδας, αλλά και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη:

«Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στο πλευρό της ομάδας, ακόμη κι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό μας δίνει δύναμη και ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη που μας δείχνει και την υποστήριξη. Η ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ ευχάριστη και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2012 και στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί».

Πηγή: gazzetta.gr