Στους ρυθμούς του κυριακάτικου (04/05, 18:15) αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την δεύτερη αγωνιστική των play-offs της Σούπερ Λίγκας, κινούνται στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν και στόχος των Αρκάδων είναι να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, ώστε να προσπεράσουν τουλάχιστον μια ομάδα στην διαδικασία.

Η προετοιμασία, πάντως, ξεκίνησε με προβλήματα. Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα ο Καράσκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με λαρυγγίτιδα και προτιμήθηκε να μείνει σπίτι του για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Επίσης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης νιώθει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, υπάρχει εκτίμηση ότι το Σάββατο θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά. Τέλος, ο Γιάννης Κοντοές αποχώρησε με ενοχλήσεις, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, οι παίκτες δούλεψαν στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην τακτική. Στο τελευταίο μισάωρο, όσοι έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ ακολούθησαν ελεύθερο πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν στο μισό γήπεδο δίτερμα. Η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Πηγή: sport-fm.gr