Αν μη τι άλλο χορταστικό ήταν το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Καραϊσκάκη» Ολυμπιακός και Πανιώνιος. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 5-3 με τους ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί φέτος να ικανοποιούν ως επί το πλείστον τον Μίτσελ.

Ο Διαμαντάκος άνοιξε το σκορ στο 18’ με σουτ μετά από ασίστ του Κολοβού, ο Παντίδος με αυτογκόλ ύστερα από σέντρα του Τόρες στο 39’ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους πρωταθλητές, ενώ στο 50’ ο Μπουχαλάκης έκανε το 3-0. Το τέταρτο γκολ σημείωσε στο 77’ ο Φουστέρ με πέναλτι και ο ίδιος στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ασίστ του Σαβιόλα. Οι «κυανέρυθροι» μείωσαν με δύο τέρματα του Ντούνη (63’, 78’) που θα παίζει την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ κι ένα του Καμπάνταη (72’), δύο εξ αυτών με κεφαλιά.

Ολυμπιακός:
Χουτεσιώτης, Παπάζογλου, Αβραάμ, Μαρκάνο, Τόρες, Πελέ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος.

Αγωνίστηκαν και οι Βούρος, Μπουχαλάκης, Σαβιόλα, Βλαχοδήμος, Φουστέρ, Σάλιακας, Στρέζος, Καραγκούνης, Τζανακάκης.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Πάνος, Κουλουχέρης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Ντούνης, Σταυροθανασόπουλος. Έπαιξαν και οι Ζυγογιάννης, Ανέστης, Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής, Μπούζας, Καμπάνταης, Σπανός.

* Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό θα είναι αυτό κόντρα στο Λεβαδειακό, την Τρίτη στις 16:00 στο «Καραϊσκάκη».

Πηγή: sport-fm.gr