Έτσι, την Τρίτη εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια που αφορούν το ματς του ΟΑΚΑ και ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα σημεία και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκας απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή (7/3, 9.45μ.μ.) στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι του ‘τριφυλλιού’ μπορούν να τα προμηθεύονται, τόσο από τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του γηπέδου ‘Απόστολος Νικολαϊδης’ (ωράριο λειτουργίας 10π.μ. με 6μ.μ.), όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 – 20.00), αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 13876 (χρέωση 0,96€/λεπτό από σταθερό και 1,09€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο).

Την ημέρα του αγώνα (Παρασκευή 7/3) τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 6μ.μ., προκειμένου να διαθέσουν στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όσα εισιτήρια τυχόν περισσέψουν».

Πηγή: sport-fm.gr