Να αγχώσει τους αντιπάλους της, οι οποίοι είναι άμεσοι διεκδικητές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και των θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, θέλει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» βασίζεται στο «μέταλλο» που έχει η ομάδα, ενώ τόνισε πως οι παίκτης της έχουν ακόμα τη διάθεση να παλέψουν μέχρι τέλους.

«Το μόνο που μπορώ να πω και θα συνεχίσω να λέω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Εάν υπάρχει μία ομάδα στην ιστορία που ήταν κορυφαία στο να κερδίζει παιχνίδια στο δεύτερο μισό της σεζόν και να πιέζει τις αντιπάλους από πάνω της, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε», δήλωσε αρχικά.

«Μπορούμε μόνο να κάνουμε τη δουλειά μας, όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν μπορούμε να ενοχλούμαστε από τις άλλες ομάδες. Μπορούμε μόνο να τους πιέσουμε κερδίζοντας τα παιχνίδια μας. Πιστεύω πως η θέληση είναι ακόμα στην ομάδα», προσέθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: england365.gr