Σε νοσοκομείο πήγαν για να υποβληθούν σε εξετάσεις οι Φετφατζίδης, Ριέρα και Πάντελιτς μετά την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι Ριέρα και Πάντελιτς συνέχισαν να αισθάνονται ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής και έτσι το ιατρικό τιμ αποφάσισε να τους στείλει για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν. Η ενόχληση που νιώθει ο Πάντελιτς στο αριστερό του γόνατο προέρχεται από μια κύστη baker που υπάρχει στο σημείο εκείνο.

Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα αξιολογηθεί αύριο και αναλόγως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με τον Αρη. Τέλος τα νέα για τον Ριέρα είναι ευχάριστα. Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από ένα οίδημα μαλακών μορίων στο αριστερό πόδι χαμηλά και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.

Όσο για τον Γιάννη Φετφατζίδη, τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση στο γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, στο Metropolitan. Το πρόβλημα που παρουσίασε ο νεαρός άσος, οφείλεται σε ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου στο αριστερό γόνατο και η δυνατότητα συμμετοχής του ή όχι στον αγώνα με τον Αρη θα αξιολογηθεί αύριο. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα, τα οποία θα κρίνουν τη συμμετοχή στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Άρη.

Στο μεταξύ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Πάντελιτς ακολούθησε πρόγραμμα διάρκειας 20 λεπτών το οποίο περιλάμβανε τρέξιμο. Ο Ριέρα δεν έλαβε καθόλου μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Φετφατζίδης ενημέρωσε για τις ενοχλήσεις του στο τέλος της.

Πηγή: gazzetta.gr