Ο Ολυμπιακός με την πίεση στην πλευρά του, αντιμετωπίζει την Παρασκευή στη Βιτόρια (21/01, 21:30) την Λαμποράλ Κούτσα για την 4η αγωνιστική του Ε’ ομίλου του Top 16 της Euroleague. Τα τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (2 στην Ευρώπη, 1 στην Ελλάδα) των Πρωταθλητών Ευρώπης καθιστούν επιτακτική τη νίκη κόντρα στους Ισπανούς και αυτό το… άγχος των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι, όπως εξήγησε ο Τόμας Ερτέλ.

«Ο Ολυμπιακός είναι ο back to back Πρωταθλητής Ευρώπης. Μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ σημαντικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, οπότε θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε», είπε ο Γάλλος γκαρντ και συνέχισε:

«Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση και μία από τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό είμαι βέβαιος ότι θα θέλουν τη νίκη με κάθε τρόπο. Θα έχουν κάποια πίεση και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Σπανούλη, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να σκοράρει το μικρότερο δυνατό αριθμό πόντων. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς αμυντικούς και ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr