Ακόμη ένα… κατόρθωμα σημείωσε ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στη Σερβία και σε καραντίνα, τραυματίστηκε τόσο σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα.

Ο νεαρός επιθετικός υπέστη κάταγμα στον δεξιό του αστράγαλο, μένει νοκ-άουτ για τους επόμενους τρεις μήνες και ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ανεξάρτητα από το πότε -και αν- θα επανεκκινήσει, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν σε αγωνιστική δράση.

Η είδηση αυτή προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, στα οποία προσπάθησε να ρίξει «φως» η σερβική ιστοσελίδα kurir. Επικαλούμενη πηγή από κοντινό πρόσωπο στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτει ότι εκείνος έπεσε από έναν τοίχο του σπιτιού του και μάλιστα είναι τυχερός που επέζησε και γλίτωσε με το σπάσιμο στον αστράγαλο.

«Ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένος. Ευτυχώς που έζησε. Έπεσε από έναν τοίχο και δεν ξέρω πώς ακριβώς να σας το εξηγήσω. Πραγματικά, δεν ξέρω πώς το κατάφερε αυτό. Ήταν ένα ατύχημα», αναφέρει ο άνθρωπος που μίλησε στην ιστοσελίδα.

Όπως είναι φυσικό, στη Ρεάλ Μαδρίτης «βράζουν» με τον 22χρονο, καθώς όχι μόνο απέκρυψε το γεγονός, αλλά υποστήριξε ότι τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, κάτι που δεν πίστεψε κανένας.