Αισιόδοξος πως η Λίβερπουλ θα καταφέρει να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στο Champions League δήλωσε ο Μάρτιν Σκρτελ.

Ο Σλοβάκος αμυντικός ανήκει στη Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο του 2008, όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είναι και τόσο εύκολα για τους κόκκινους. Αυτό άλλαξε φέτος, καθώς η πορεία της ομάδας τη φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Σκρτελ δήλωσε στην Liverpool Echo: «Μια καλή αρχή ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε, αλλά η σεζόν έχει πολλούς αγώνες ακόμα και μπορούμε να προσπαθούμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους».

«Όλοι μας πιστεύουμε ότι αυτή τη σεζόν μπορούμε να μείνουμε σε μία από τις κορυφαίες θέσεις και να ξαναπάμε στην Ευρώπη. Το να παίζεις στο Champions League είναι το όνειρο όλων. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να το πετύχουμε. Ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν όλοι μας θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Ο Σκρτελ επίσης μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα: «Είμαι στη Λίβερπουλ έξι χρόνια και είναι υπέροχα για μένα. Παίζοντας για μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ για τόσα χρόνια σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή και τον κάνει υπερήφανο».

Και συνεχίζοντας είπε «Τον Δεκέμβριο θα γίνω 29, έχω συμβόλαιο εδώ για τρία χρόνια ακόμα και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα δούμε τι θα φέρει ο χρόνος. Τώρα απλά προσπαθώ σκληρά να κρατήσω τον εαυτό μου στην ομάδα και αυτό δεν είναι εύκολο με έξι σέντερ μπακ να ανταγωνίζονται για δύο η τρείς θέσεις».

Πηγή: sport-fm.gr