Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν σήμερα ο Δημήτρης Ηλιάδης και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, μία πρωινή και μια απογευματινή. Ενδιάμεσα αυτών θα συναντηθούν ο πρόεδρος με τον προπονητή της ομάδας.

Αρχικά, θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον Σέρβο τεχνικό για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και στη συνέχεια θα αναλυθούν τρία σημαντικά θέματα.

Ο 45χρονος προπονητής θα κάνει τις δικές του προτάσεις για το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, όπως για παράδειγμα ποιοι παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν πρέπει να μπουν στο «ψυγείο». Ο Ηλιάδης αναμένεται να του δώσει το ελεύθερο ώστε να κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ο προπονητής θα ενημερωθεί για την προεργασία που έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι φανερό ότι ο Άρης χρειάζεται μεταγραφές, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχει τρομερές απαιτήσεις ο Μιλίνκοβιτς.

Υπάρχει δυσκολία, λόγω οικονομικών, κυρίως όμως επειδή η ομάδα δεν πήρε άδεια το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να για έναν Έλληνα άνω των 24 ετών ακόμα και απεριόριστο αριθμό κάτω αυτής της ηλικίας.

Ο τεχνικός του συλλόγου θα κάνεις τις δικές του εισηγήσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών, αλλά και για το ποιοι θα παραχωρηθούν ως δανεικοί και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι.

Ένα σημαντικό ζήτημα είναι και αυτό του Τζον Ίμπε, που αγωνίστηκε δώδεκα λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής. Αν ο Μιλίνκοβιτς πει ότι πρέπει να φύγει θα γίνουν προσπάθειες για λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

*Φιλικό με τον Μακεδονικό θα δώσει σήμερα ο Άρης στη Νέα Ευκαρπία στις 15:30. Αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες στους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: sport-fm.gr