Στην αναγκαιότητα επίτευξης περισσότερων τερμάτων που θα διώχνουν το άγχος. στάθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σοσιεδάδ με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ δεν παρέλειψε και στην αγωνιστική άνοδο του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν έκρυψε ότι σε κάποιο σημείο του αγώνα ανησύχησε πως θα ζούσε ξανά ότι και με την Σαουθάμπτον το Σάββατο. «Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και να τελειώνουμε τα παιχνίδια όταν μπορούμε. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πετυχαίνουμε πολλά γκολ και σε αυτό χρειαζόμαστε δουλειά. Δεν είναι καλό να έχουμε άγχος μέχρι το τέλος των αναμετρήσεων» σχολίασε ο Μόγιες και στη συνέχεια μίλησε για τον Ρούνεϊ.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο δουλεύει στις προπονήσεις. Νιώθω ότι μιλάμε για έναν νέο παίκτη, διψασμένο για διακρίσεις. Είναι ευτυχές το γεγονός τόσο για τη Γιουνάιτεντ όσο και για την Εθνική Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ» επεσήμανε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος τόνισε πως Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα είναι έτοιμος για το ματς με την Στόουκ το ερχόμενο Σάββατο αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Πηγή: englandd365.gr