Με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Μεσούτ Εζίλ μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη νίκη επί της Νάπολι με σκορ 2-0. Ο τεχνικός της Άρσεναλ χαρακτήρισε το επόμενο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ως το ματς «κλειδί» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε θέση ισχύος στον πέμπτο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αφού μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ, ακολούθησε αυτή της Τρίτης κόντρα στη Νάπολι με 2-0.

Ο Βενγκέρ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του Εζίλ και τα λόγια του είναι χαρακτηριστικά.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανταστικός. Οι πάσες του, η κίνησή του, τα τελειώματά του είναι αυτά που θέλεις να απολαμβάνεις όταν κάθεσαι στις εξέδρες. Ο Εζίλ είναι σαν να βρίσκεται χρόνια στην ομάδα και πραγματικά είναι απολαυστικός. Λάτρευα τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν στη Ρεάλ και είναι τιμή μας που τον έχουμε τώρα στην Άρσεναλ. Έχει προσαρμοστεί αμέσως και διασκεδάζει το ποδόσφαιρο με τους συμπαίκτες του. Έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση όλων των παικτών και αυτός ο τομέας είναι πολύ σημαντικός για την επιτυχία στο ποδόσφαιρο».

Για τον Αρσέν Βενγκέρ ωστόσο, καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση θα είναι το επερχόμενο παιχνίδι της Άρσεναλ με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.

«Είναι πολύ καλή ομάδα, γι’ αυτό και το παιχνίδι στην Ιταλία θα είναι πολύ δύσκολο. Μετά παίζουμε με την Ντόρτμουντ και ο όμιλος μοιάζει πολύ κλειστός. Το παιχνίδι-κλειδί για εμάς θα είναι αυτό κόντρα στη Ντόρτμουντ», επεσήμανε ο Βενγκέρ.

Πηγή: england365.gr