Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18:00, όμως το πούλμαν δεν έφτασε στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, ως συνήθως.

Παρά τη συμφωνία στο πρωινό μίτινγκ ασφαλείας, η αστυνομία δεν φρόντισε να φτάσει το πούλμαν εκεί που έπρεπε, με αποτέλεσμα η αποστολή του Δικέφαλου και οι παίκτες του να περιμένουν αρκετά λεπτά έξω από τα αποδυτήρια.

Αντιθέτως, είχε σταματήσει για περίπου 15 λεπτά στην πύλη της εισόδου, με αφορμή -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι είχε χαλάσει η πύλη και δεν μπορούσε να ανοίξει.

Έπειτα από 15 λεπτά διαπραγματεύσεων, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ βγήκαν από το πούλμαν και περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια. Στο μέσο της διαδρομής, όμως, και συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου, υπήρχαν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον των μελών της αποστολής του «Δικεφάλου».

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσπαθούσαν να μεταβούν μέχρι τα αποδυτήρια.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του gazzetta.gr