Υπόσχεση για πολλά γκολ, που θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια κατάκτησης τίτλων έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ, λίγο μετά τη συμφωνία του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο σουηδός επιθετικός, πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού όλα έχουν συμφωνηθεί και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς «πράσινων» για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο 26χρονος άσος, λίγο πριν «πετάξει» για τη Γερμανία, όπου θα βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του που είναι έγκυος και θα συμμετέχει μέχρι νεοτέρας στις προπονήσεις του Αμβούργου, έπειτα από ειδική συμφωνία με το «τριφύλλι», δήλωσε:

«Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ. Μου αρέσει η πόλη και ο καιρός είναι καλός. Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε με τον προπονητή, ο οποίος μου έκανε καλή εντύπωση, όπως και ο τεχνικός διευθυντής. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός».

Όσον αφορά τους στόχους του, είπε: «Ελπίζω να πετύχω κάποια γκολ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και εκείνη να βοηθήσει εμένα. Ελπίζω να κερδίσουμε κάποιους τίτλους. Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά έχω αρχίσει προπονήσεις. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ να έχουμε μια φανταστική χρονιά».

Πηγή: Sport-fm.gr