Θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς τερματοφύλακες της γενιάς του. Ο Νταβίντ Ντε Χέα με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πείσει και τους πιο δύσκολους πως έχει τις δυνατότητες να σταθεί με αξιώσει κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Αγγλίας. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται να τον κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια στο Ολντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Ισπανού, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Πρόθεση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να αναπροσαρμόσει τις αποδοχές του Ντε Χέα, οι οποίες αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 60 χιλ. ευρώ την εβδομάδα μεικτά. Με τον τρόπο αυτό ελπίζει να πείσει τον Ισπανό και να εξασφαλίσει τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια.

Μένει να δούμε τις απαιτήσεις του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος, ωστόσο, έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στους «κόκκινους διαβόλους».

Πηγή: sport-fm.gr