Την αποχώρηση του Παουλίνιο από την Κορίνθιανς προανήγγειλε με δηλώσεις του στην ιταλική «La Repubblica» ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάριο Γκόμπι Φίλιο.

Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στη Βραζιλία, αφού με δικό του γκολ η ομάδα του Λουΐς Φελίπε Σκολάρι ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουρουγουάης στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Παουλίνιο, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα γήπεδα της Βραζιλίας, έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Την επιβεβαίωση της επικείμενης αποχώρησης του Παουλίνιο από την Κορίνθιανς έδωσε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Μάριο Γκόμπι Φίλιο, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica». «Η παραχώρηση του Παουλίνιο σε ομάδα της Ευρώπης είναι σίγουρη. Πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και περιμένουμε να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Συνομοσπονδιών για να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις. Πάντως, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ο Παουλίνιο δεν πρόκειται να βρίσκεται στην Κορίνθιανς την επόμενη χρονιά», αποκάλυψε ο Φίλιο.

Η αποχώρηση του Παουλίνιο αναμένεται να δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στην ενδεκάδα της Κορίνθιανς. Ο πρόεδρος, πάντως, δεν δείχνει να ανησυχεί. «Το κενό του θα καλυφθεί εκ των έσω. Υπάρχουν εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Εντενίλσον ή ο Ίμπσον, οι οποίοι βρίσκονται καιρό στην ομάδα και μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο του Παουλίνιο. Είμαι βέβαιος πως δεν θα φανεί το κενό του», καθησύχασε τους οπαδούς της Κορίνθιανς ο Μάριο Γκόμπι Φίλιο.

Από τις δηλώσεις αυτές προκύπτει πως ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας είναι έτοιμος να ξεκινήσει έναν πραγματικό πλειστηριασμό, προκειμένου να έχει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την παραχώρηση του διεθνούς μέσου.

Πηγή: sport-fm.gr