Απόψε το βράδυ (1/10, 22:00, Cosmote Sport 2) στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός δίνει τη δεύτερη μάχη του για τους ομίλους του Champions League με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για το «τρίποντο», το οποίο θα δώσει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τη δυνατότητα να ελπίζει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες μπορεί να αγωνίζονται σε μία «φιλική» έδρα, λόγω της αδελφοποίησης των οργανωμένων οπαδών Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο το Μαρακανά θα «κοχλάζει».

Όσο για τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή θα εμπιστευτεί τη «συνταγή» που ακολούθησε απέναντι στην Τότεταμ.

Έτσι, λοιπόν, κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Σα, με τους Σεμέδο και Μεριά να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, με τους Ομάρ στα δεξιά και τον Τσιμίκα στα αριστερά να συμπληρώνουν την τετράδα.

Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης αναμένεται να έχουν τη θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ Ποντένσε και Μασούρας θα βρίσκονται στα άκρα.

Ο Γκερέρο θα αναλάβει ρόλο σέντερ φορ, με τον Βαλμπουενά να έχει πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ισπανό. Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται επίσης οι: Αλέν, Καραργύρης, Αβραάμ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπενζιά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πρόκειται να παρατάξει τον Ερυθρό Αστέρα με 4-2-3-1 και η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μπόργιαν, Γκόμελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γκάγιτς, Γιόβανσιτς, Κάνιας, Βουκάνοβιτς, Γκαρσία, Μάριν και Πόβκοβ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν, ο οποίος φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στον Ολυμπιακό καθώς ήταν ο ρέφερι στο 3-1 των Πειραιωτών με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη.

2ος όμιλος

Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου (22:00)
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (22:00)

1. Μπάγερν 3 3-0
2. Ολυμπιακός 1 2-2
3. Τότεναμ 1 2-2
4. Ερυθρός Αστέρας 0 0-3