Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό εκφράζει ο Βασίλης Σπανούλης. Ο διεθνής γκαρντ μιλά για την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στην Τουρκία, αλλά και τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο 28χρονος γκαρντ των «Πειραιωτών», Βασίλης Σπανούλης, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»

Για την προσαρμογή του στους κυπελλούχους Ελλάδος και τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν: «Τα παιδιά και οι προπονητές με “αγκάλιασαν’” από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Νιώθω πολύ ωραία στον Ολυμπιακό! Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και ένα μεγάλο κίνητρο. Είμαι αισιόδοξος και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε και να πάρουμε τους τίτλους… Στόχος είναι οι τρεις τίτλοι».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Με τον Μίλος υπάρχει χημεία και μεγάλος αλληλοσεβασμός μεταξύ μας. Θέλουμε πάρα πολύ και οι δύο να τα καταφέρουμε, να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα. Λόγω του σεβασμού και της ποιότητας που διαθέτουμε, θα βάλουμε το προσωπικό μας ”εγώ” κάτω από τη ομάδα και θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να κερδίζει ο Ολυμπιακός».

Για την εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού στα πρώτα φιλικά και το απαιτούμενο «δέσιμο» της ομάδας: «Το κλειδί μας είναι η καλή άμυνα και από εκεί ξεκινάνε τα πάντα. Με βάση την άμυνα, ξεκινάμε τους αιφνιδιασμούς μας. Πρωτεύοντες και δευτερεύοντες. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ. Έχουμε την προοπτική να το κάνουμε αυτό με τους παίκτες που διαθέτουμε, αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα».

Πηγή: gazzetta.gr