Για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Καραγκούνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάxτυλό του και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποδείξουν στις πράξεις και όχι στα λόγια το πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Ο τυπάρας ξεκίνησε μιλώντας για το ματς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε τέτοια παιχνίδια πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι το μηδέν. Σε τέτοια παιχνίδια, όσο κρατάς το μηδέν αυξάνονται οι πιθανότητες για νίκη. Με δύο προσπάθειες η Κοπεγχάγη κατάφερε να βάλει δύο γκολ. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε, αλλά ήρθε η κόκκινη κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και κοιτάζουμε μπροστά».

Για τον κόσμο: «Θα πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Στην πράξη ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής. Δυστυχώς στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα παρότι χάναμε. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και η στήριξη αυτή είναι πρωτόγνωρη».

Για το αν υπάρχει ελπίδα πρόκρισης: «Όπως είπα αυτό είναι μακριά, προέχουν άλλα παιχνίδια. Πριν δύο χρόνια το κάναμε, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι το ματς της Κυριακής. Όταν έρθουν τα ματς του Τσάμπιονς λιγκ, ελπίζω να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Αλλά αυτά αργούν, τώρα προέχει το πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Οι ομάδες έχει δυνατότητες, αλλά πρέπει να τις βγάζει στο γήπεδο και όχι στα λόγια».

πηγή: gazzetta.gr