Τις εξελίξεις για το καλοκαίρι προετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έδωσε στον Θοδωρή Ζαγοράκη τον τίτλο του συμβούλου για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου και των διεθνών σχέσεων στον ΠΑΟΚ.

Η ερώτηση που προκύπτει δεν είναι αφορά μόνο τις αρμοδιότητες που θα έχει πλέον ο τέως αρχηγός της Εθνικής αλλά το πόση ικανοποίηση μπορεί να προσέφερε στο εσωτερικό της ΠΑΕ η συγκεκριμένη κίνηση.

Οι σχέσεις Ζαγοράκη-Βρύζα μόνο καλές δεν είναι, κάτι βέβαια που το ξέρει καλά ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου. Την ίδια ώρα, μένει να φανεί αν υπάρχει «σύγκρουση» στις αρμοδιότητες του νέου συμβούλου με εκείνες του Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Ο Σαββίδης φέρεται να έχει αποφασίσει για την ανασυγκρότηση που θα υπάρξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα το καλοκαίρι, όμως θέλει πρώτα να διαπιστώσει αν μπορεί να υπάρξει αυτό το «πολυφωνικό σχήμα» και να αποδώσει καρπούς.

Ο Βρύζας διατηρεί τον τίτλο του προέδρου, όμως οι αρμοδιότητές του είναι σαφώς περιορισμένες σε σχέση με εκείνες που είχε προ Σαββίδη ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μένει να φανεί το πώς θα υποδεχθεί σήμερα η κατάμεστη Τούμπα την επιστροφή (για τρίτη φορά) του Ζαγοράκη…

Πηγή: sport-fm.gr