Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/04) στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης η εκδίκαση της αίτησης της ΠΑΕ Άρης για υπαγωγή στο «άρθρο 99» του πτωχευτικού κώδικα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την βιωσιμότητα της ομάδας. Η διαδικασία διήρκησε δυόμιση ώρες και σημαδεύτηκε από αρκετά ευτράπελα, όπως οι αντεγκλήσεις των δικηγόρων της ομάδας με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Σηφάκη, που ως γνωστό είναι ο μόνος που δεν έχει συμβιβαστεί με τους διακανονισμούς της ΠΑΕ και διεκδικεί άμεσα τα δεδουλευμένα του.

Ο νομικός του Σηφάκη κατέθεσε ένσταση για το ποσό που οφείλεται στον πελάτη του και δεν έχει εγγραφεί στην αίτηση για την υπαγωγή της ομάδας στο «άρθρο 99». Από την πλευρά τους οι δικηγόροι των «κίτρινων» υποστήριξαν ότι αυτό δεν έγινε, γιατί δεν είχε τελεσιδικήσει η απόφαση που ήταν ακόμα σε πρώτο βαθμό. Παράλληλα, η πλευρά του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας τήρησε επιθετική στάση κατά την κατάθεση-ανάλυση του πλάνου βιωσιμότητας του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη. Τέλος, ο εκπρόσωπος του, απαίτησε, πέραν των όσων διεκδικεί, να καταβληθούν στον πελάτη επιπλέον 400.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης, ο Άρης ζήτησε η προσωρινή διαταγή που έχει λάβει κα «παγώνει» τις πληρωμές προς τους πιστωτές, να παραμείνει ως έχει, έτσι ώστε οι «κίτρινοι» να είναι απολύτως καλυμμένοι μέχρι την οριστική απόφαση που θα γίνει γνωστή σε 40-45 ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr