Τυπική διαδικασία είναι πλέον η επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην κεφαλή της ΠΑΕ Άρης. Μετά την κατάθεση του αιτήματος από πλευράς Ερασιτέχνη στο Πρωτοδικείο για άρση εμπιστοσύνης στη διοίκηση Ψηφίδη, αυτό θα εκδικαστεί σήμερα μαζί με αυτό της Κοινωνίας Μελών Άρη για ορισμό νέας διοίκησης. Η απόφαση αναμένεται σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα και θα επισημοποιηθεί ότι ο Λάμπρος Σκόρδας αναλαμβάνει χρέη προέδρου, με τους κ.κ. Βογιατζή, Τσιόκνη και Βασβάνη να τον πλαισιώνουν στο ΔΣ, ενώ εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη σε αυτό θα είναι ο Γιώργος Ανδρεάδης.

Ήδη πάντως ο Λάμπρος Σκόρδας ενεργεί σαν πρόεδρος. Έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα, θα την ακολουθήσει στην Αθήνα για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θα μιλήσει στους παίκτες, ενώ ήδη ενημερώνεται για όλα τα οικονομικά ζητήματα.

Ψάχνει νίκη ελπίδας

Ο Άρης θέλει τρίποντο το Σάββατο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία του. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα του βασικού σχήματος, με μοναδικό ερωτηματικό ποιος εκ των Σουνά ή Καραγιάννη θα πάρει τη θέση του Διαμαντάκου στα αριστερά της επίθεσης.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πουλίδο και Παπαζαχαρίας θα είναι στόπερ, ο Μαργαρίτης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ζαραδούκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί θα είναι ο Καζναφέρης. Οι Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Παπαστεριανού και Κοέλιο, ο Τάτος θα είναι επιτελικός μέσος και ο Γιαννιώτας θα κινείται δεξιά του Αγκάνθο, που θα παίξει το τελευταίο του ματς για φέτος μιας και λόγω τιμωρίας χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Πηγή: sport-fm.gr