Η αδυναμία της ΑΕΚ να καταβάλει την δόση ύψους 10.000 ευρώ προς τον Αντώνη Πετρόπουλο ενδέχεται να στοιχίσει το μέλλον του παίκτη στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ – σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» – όφειλε μέχρι την 31η Μαρτίου να έχει καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στον …χρονο επιθετικό και από τη στιγμή δεν έπραξε ως όφειλε πλέον δεν ισχύει η ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη για ακόμη έναν χρόνο.

«Ένας από τους όρους που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του Πετρόπουλου, είναι η μία δόση συμβολαίου της φετινής σεζόν, ύψους 10.000 ευρώ, να καταβληθεί έως τις 31/3.

Όπως αναφέρεται αν παραβιαζόταν το χρονοδιάγραμμα της καταβολής των δόσεων, ο υψηλόσωμος φορ αποκτά τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος στις 30/6!

Στο λογαριασμό του Πετρόπουλου δεν έγινε καμία κατάθεση τις προηγούμενες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί το δικαίωμα της αποχώρησής του από την ΑΕΚ, αν το επιθυμήσει στο τέλος της σεζόν!», γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Στη συνέχεια, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται «αυτό δε σημαίνει πως ο δεύτερος σκόρερ της ΑΕΚ με τρία γκολ σε δέκα ματς, έχει ήδη αναχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Ούτε ότι σκέφτεται να δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας. Κάθε άλλο. Μάλιστα με την καθημερινή του παρουσία και τον επαγγελματισμό του φροντίζει να δίνει το -σωστό- παράδειγμα στους συμπαίκτες του. Ωστόσο το παραπάνω γεγονός καταδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία κινδυνεύει να χάσει ένα (ακόμα) υπερπολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο για… ψίχουλα»!

Πηγή: sport-fm.gr