Με αφορμή τα δημοσιεύματα της Τετάρτης, σύμφωνα με τα οποία ο Αντώνης Πετρόπουλος μπορεί να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, καθώς η ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε μέχρι τις 31 Μαρτίου την οψιόν ανανέωσης αντί του ποσού των 10.000 ευρώ, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός αποφάσισε να πάρει θέση.

Ο κ. Γλυκός επέλεξε το facebook για να τοποθετηθεί, ανεβάζοντας στο προσωπικό του προφίλ το εξής σχόλιο:

«Τα συμβόλαια δεν διέπουν τις σχέσεις… Οι σχέσεις χτίζονται με εμπιστοσύνη και σε αυτήν την περίπτωση αυτή περισσεύει… Δεν υπάρχει θέμα!».

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη Γλυκό, επιβεβαιώσαμε πως το σχόλιο του ασφαλώς και αναφέρεται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το νόημα των όσων έγραψε, είναι πως η πλευρά του παίκτη δεν «καίγεται» ιδιαίτερα για το γεγονός ότι έπαψε να ισχύει η οψιόν ανανέωσης και πως οι προθεσμίες έχουν πολύ μικρή σημασία στην περίπτωση αυτή.

Είναι σαφές ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπός του, υπάρχει ξεκάθαρη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών, με την πλευρά του παίκτη να αναμένει τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν συνθήκες παραμονής στο σύλλογο.

Πηγή: sport-fm.gr