Η ήττα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα προκάλεσε κλυδωνισμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι έκδηλος μιας και οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν μία ακόμη άσχημη εμφάνιση στη πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκας. Η πρώτη φετινή ήττα της ομάδας στην Ξάνθη ήταν και το έναυσμα για τις πρώτες αποδοκιμασίες της σεζόν.

Αμίλητος ο πρόεδρος

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχώρησε απογοητευμένος από Πηγάδια της μακεδονικής πόλης. Ο ισχυρός άνδρας των «Ασπρόμαυρων» δεν μιλιόταν και έφυγε περίπου σαράντα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, με το τζιπ του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ηλία Βιολίδη.

Ζητούμενο η εξεύρεση λύσεων

Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν να μην ξεπερνούν την αγωνιστική κρίση η οποία τους διέπει αυτό το διάστημα και από την διοίκηση ζητείται το αντίδοτο για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας. Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άρης είναι οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, και ο «Δικέφαλος» θα πρέπει σε αυτά τα δύο παιχνίδια να διορθώσει τα κακώς κείμενα που έχει ο ίδιος δημιουργήσει.

Κανένα θέμα με Δερμιτζάκη

Η διοίκηση εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε αλλαγές στην ομάδα, αλλά και στο τεχνικό τιμ που πλαισιώνει τον Παύλο Δερμιτζάκη. Η στελέχωση της τεχνικής ηγεσίας με νέα πρόσωπα συνεργατών του Έλληνα τεχνικού είναι από τις βασικότερες προτεραιότητες που έχουν θέσει στην ΠΑΕ.

Πηγή: gazzetta.gr