Ολοένα και περισσότερα νέα στελέχη προστίθενται το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο νέος μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει μια γενικότερη προσπάθεια αναδιοργάνωσης της εταιρείας με την προσθήκη ανθρώπων που απολαμβάνουν πλήρως της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του.

Ο Μαρινάκης από τις πρώτες ημέρες ανάληψης της ΠΑΕ τάχθηκε υπέρ της διατήρησης των στελεχών με τα οποία είχε λειτουργήσει η προηγούμενη διοίκηση, από τη στιγμή που πρόκειται για επιτυχημένα στελέχη και γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι αρκετά ευχαριστημένος από τη δουλειά τους, ωστόσο, επιδιώκει να προσθέσει «νέο αίμα» στη δομή της ΠΑΕ, αποσκοπώντας στην όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία της.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ήδη γίνει αρκετές προσθήκες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στου Ρέντη έχει αναλάβει καθήκοντα διεύθυνσης ο Γιώργος Παύλου. Στον τομέα εισιτηρίων ασχολείται επισταμένως ο Βασίλης Βασιλειάδης. Εμπορικός διευθυντής έγινε ο Νίκος Καραούζας, ενώ στον τομέα της επικοινωνίας και του γραφείου Τύπου προστίθεται η Ντέμη Καραγιάννη.

Στο γενικότερο πλαίσιο του κύματος αλλαγών που διαδραματίζονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας προστέθηκε και ο Αιμίλιος Κοτσώνης, στενός φίλος του Μαρινάκη, ο οποίος επίσης θα παίζει ενεργό ρόλο σε θέματα που σχετίζονται με το τμήμα προμηθειών κι όχι μόνο.

Αφήσαμε τελευταία την επιστροφή του Βασίλη Γκαγκάτση, που ανέλαβε πόστο στη νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού.

Πηγή: gazzetta.gr