Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Γκοβού, ειδάλλως θα φουλάρει για τον Ρόμενταλ. Πιθανή η παραμονή του Πέτσκο στην Λεχ Πόζναν. Μια είδηση που προέρχεται από την Πολωνία δείχνει εν πολλοίς και τις προθέσεις του Παναθηναϊκού για τη θέση του αντί – Σαλπιγγίδη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της Λεχ Πόζναν, Γιάτσεκ Ζελίνσκι, ο Σλάβομιρ Πέτσκο θα παραμείνει στον πολωνικό σύλλογο και μάλιστα την Κυριακή θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Ο Σλάβο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα βοηθήσει τη Λεχ να υπερασπιστεί τον τίτλο της» δήλωσε λίγη ώρα μετά από ένα σύντομο τετ α τετ που είχε με τον ποδοσφαιριστή κάτι που αποδεικνύει ότι δεν τα έβγαλε από το μυαλό του. Από την πλευρά του πάντως ο τεχνικός διευθυντής της Λεχ δεν επιβεβαίωσε την είδηση αυτή και αρκέστηκε να πει: «Είπε κάτι τέτοιο ο προπονητής; Κάτι θα ξέρει. Δεν μπορώ να σας το επιβεβαιώσω, γιατί δεν μίλησα σήμερα με τον Σλάβο. Θέλουμε να μείνει και αυτός θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί μας.».

Υπάρχει πάντως μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Πέτσκο θα μπορεί να πάρει μεταγραφή εφόσον η Λεχ δεν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα το θέμα παραμένει ανοιχτό και ο τρόπος απόκτησής του θα είναι ο ίδιος, πληρώνοντας δηλαδή τη (μικρή) ρήτρα.

Κάτι καλύτερο

Ανεξάρτητα από αυτό είναι σαφές ότι στην παρούσα φάση ο Πολωνός έχει μπει στην άκρη διότι οι πράσινοι αναζητούν κάτι καλύτερο. Το γεγονός ότι το κόστος της μεταγραφής του είναι χαμηλό σαφώς και τον κάνει πάντα «υποψήφιο». Γι’ αυτό ήρθε άλλωστε προ ημερών στην Αθήνα και σχεδόν συμφώνησε. Από την άλλη όμως ο Παναθηναϊκός χτυπάει και άλλες πόρτες στη θέση αυτή, ψάχνει για μεγαλύτερα ψάρια.

Το βάρος στον Γκουβού

Πρώτος στόχος παραμένει ο Σίντνεϊ Γκοβού, με τον οποίο έχει γίνει η κατάλληλη «προεργασία». Ακολουθεί ο Ντένις Ρόμενταλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους δύο θα ντυθεί τελικά στα πράσινα. Για τον Πέτσκο, θα δείξει. Ο Δανός είναι σαφώς πιο εφικτός στόχος, από την άλλη όμως ο Γάλλος είναι μια περίπτωση για την οποία αξίζει να εξαντλήσεις τις πιθανότητες. Και αυτό κάνουν στον Παναθηναϊκό ευρισκόμενοι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του και ψάχνοντας όλες τις παραμέτρους για να τον φέρουν στην Παιανία. Κάτι που αν συμβεί θα πρόκειται φυσικά για μια σπουδαία μεταγραφή.

«Νέκρα» στα διαρκείας

Στο μεταξύ η πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όπως ήταν λογικό δεν είχε… καμία απολύτως κίνηση. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» απέφυγαν να δώσουν περαιτέρω στοιχεία αφού είναι σαφές ότι ο κόσμος είναι εκνευρισμένος από τις αναταράξεις που ακολούθησαν το νταμπλ και χρειάζεται νέα ερεθίσματα για να πάει ξανά μαζικά στο γήπεδο. Φυσικά ακόμη είναι πολύ νωρίς, απλώς καταγράφουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε ένα μεγάλο κομμάτι των Παναθηναϊκών.

Πηγή: Gazzetta.gr