Αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό όλοι στην ΑΕΚ και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον καθοριστικό αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Βέροια. Εκεί η νίκη είναι απαραίτητη, προκειμένου να πάρει η «Ένωση» βαθμολογική ανάσα και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Αντώνης Πετρόπουλος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, εξαιτίας του τραβήγματος που έχει στη γάμπα, ενώ ο Μιχάλης Παυλής απουσίαζε λόγω αμυγδαλίτιδας.

Μικροτραυματισμούς αντιμετωπίζουν και οι Φούντας, Ρίκκα και Κατίδης, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλοι την Τετάρτη- καθώς μεσολαβεί αύριο ρεπό- θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Το ευχάριστο για τον Έβαλντ Λίνεν είναι πως διαθέσιμοι θα είναι οι Παύλος Μητρόπουλος και Βαλεντίνος Βλάχος, που απουσίαζαν λόγω τιμωρίας και τραυματισμού από το χθεσινό ματς. Αύριο θα ανακοινωθεί σε ποια δύο εκ των προσεχών τεσσάρων ματς- με Βέροια (εντός), Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Πανθρακικό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός)-θα λείψει ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Πηγή: sport-fm.gr