Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι με την Κέρκυρα τελείωσαν και μετά τις δοκιμές του Φάμπρι ανακοινώθηκε και η αποστολή των «πράσινων» για το ματς με τους Φαίακες.

Εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίες Χουχούμης και Τοτσέ, οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Μαρίνος, όπως επίσης και Ταμπάκης, Κοτσόλης, Βελάσκες, Αποστολόπουλος, Κουίνσι, Ντίνας, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Με την ίδια συνταγή…

Ο Φάμπρι ανεξαρτήτως αντιπάλου, δεν αλλάζει το αγαπημένο του σύστημά. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε, δείχνει πως το 4-2-3-1 είναι… ευαγγέλιο για τον ίδιο και αυτό θα χρησιμοποιήσει και με την Κέρκυρα. Παρότι οι Φαίακες είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ο Ισπανός θα βάλει μία αρκετά αμυντικογενή σύνθεση…

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης ενώ την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν (από δεξιά προς αριστερά) οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Κάιπερ. Στο κέντρο, απόντος του Βιτόλο, ο Ισπανός θα χρησιμοποιήσει τον στόπερ Τριανταφυλλόπουλο ως «κόφτη», δίπλα στον φορμαρισμένο Σο. Μπροστά τους θα κινούνται οι Μαυρίας(αριστερά), Ζέκα(ελεύθερος), Σισοκό(δεξιά) που θα προσπαθήσουν να πατήσουν περιοχή και να τροφοδοτήσουν τον Εσπάρθα που θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Τα… περίεργα των δοκιμών του Ισπανού είναι η χρησιμοποίηση του στόπερ Τριανταφυλλόπουλου σε μία θέση που δεν την «έχει» ενώ υπάρχει στο ρόστερ ο Ζέκα που μπορεί να παίξει εκεί όπως και ο Λαγός, αλλά και η εμμονή του να ξεκινήσει τον Χοκίν Εσπάρθα στην κορυφή παρόλο που είναι μέσος. Ουσιαστικά δηλαδή να αγωνίζεται χωρίς φορ. Και το παράδοξο; Η τόσο αμυντικογενής σύνθεση να χρησιμοποιείται σε εντός έδρας αναμέτρηση με την τελευταία και ασθενέστερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όπως και να’χει, η… συνταγή του 4-2-3-1 με αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές βγήκε στον Φάμπρι στα τελευταία δύο ματς και αυτό παίζει τον ρόλο του…

Πηγή: sport-fm.gr