Το Κύπελλο Γερμανίας έχει φτάσει στην προημιτελική φάση, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει η μάχη ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, τις δύο, κατά τεκμήριο, καλύτερες ομάδες της χώρας. Η ομάδα που θα καταφέρει να προκριθεί στον ημιτελικό, θα χριστεί, αυτόματα, φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι αυτό σε κανάλι της Γερμανίας.

«Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι γίνεται αυτόματα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς και η Ντόρτμουντ είμαστε οι καλύτερες ομάδες και όποιος προκριθεί, δύσκολα θα χάσει τον τίτλο», εκτιμά ο Μίλερ.

Η Ντόρτμουντ στα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου δείχνει να της έχει πάρει τον… αέρα. Ο Μίλερ δείχνει να το θυμάται καλά αυτό. «Ξέρουμε τις δυνατότητες της Ντόρτμουντ, εξάλλου έχουμε υποστεί αρκετές ήττες τα τελευταία χρόνια. Αν και πάντα είμαστε πολύ δυνατοί, οι προσεχείς αντίπαλοί μας πάντα έβρισκαν τον τρόπο να μας κερδίζουν. Για αυτό πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αγώνας αυτός έρχεται, πάντως, σε καλή στιγμή για τους Βαυαρούς, όπως φαίνεται από τα λόγια του διεθνούς επιθετικού. «Βρισκόμαστε σε εξαιρετική φόρμα και θεωρώ πως μπορούμε να το αποδείξουμε αυτό στο ματς του Κυπέλλου. Η δυνατότητες της Μπάγερν είναι πολύ μεγάλες και πιστεύω πως το παιχνίδι αυτό έρχεται στην καλύτερη στιγμή για εμάς. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους. Η Μπάγερν θέλει και μπορεί να κατακτήσει και το Κύπελλο Γερμανίας», τόνισε ο Τόμας Μίλερ.

Πηγή: sport-fm.gr