Σε μία μεταγραφή ικανή να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και να προκαλέσει στον κόσμο του ντελίριο ενθουσιασμού είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός. Οι κυπελλούχοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Αντώνη Φώτση κι εφόσον αυτός αποδεσμευτεί από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο θα επιστρέψει για τρίτη φορά στο «τριφύλλι» υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2015!

Η ιταλική ομάδα, που πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία, βρίσκεται σε αναζήτηση πάουερ φόργουορντ που δεν θα καλύπτει θέση ξένου κι εφόσον τον βρει θα αποδεσμεύσει τον Φώτση για να απαλλαγεί από μέρος του πολύ μεγάλου συμβολαίου του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάνει εδώ και καιρό γνωστές τις προθέσεις του. Από το καλοκαίρι, όταν επιχειρήθηκε να αποκτηθεί ο «μπάτμαν» αλλά τότε η ομάδα του δεν τον άφηνε γιατί τόνιζε πως δεν μπορούσε να βρει ισάξιο αντικαταστάτη στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά και λίγους μήνες μετά, όταν τον επισκέφτηκε στο Μιλάνο για να μιλήσει μαζί του. Σημειώνεται πως για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο του Top 16 ο Φώτσης, θα πρέπει να αποκτηθεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Μένει να φανεί πλέον αν η Μιλάνο θα αποφασίσει οριστικά να λύσει τη συνεργασία της με τον Φώτση και ασφαλώς αν θα βρεθεί η χρυσή τομή για την αποζημίωσή του. Πάντως ακόμη κι αν δεν γίνει τώρα ο «γάμος» με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανό να γίνει το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του 32χρονου άσου με την ιταλική ομάδα.

Κατάθεση από Μπράμος

Ο Μάικ Μπράμος τραυματίστηκε από πέτρα στον τελικό και αποκόμισε ένα αρκετά βαθύ σχίσιμο στον αριστερό του ώμο, που χρειάστηκε να «κλείσει» με επτά ράμματα. Ο ομογενής φόργουορντ κλήθηκε χθες αυτεπάγγελτα από τη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, προκειμένου να γίνει ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για τον τραυματισμό του (κάτι ανάλογο έγινε και με τον Κάιλ Χάινς που χτύπησε από φωτοβολίδα). Σήμερα, μάλιστα, ο 25χρονος άσος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και εν συνεχεία θα αρχίσει η έρευνα. Πάντως θέμα απουσίας του από το ματς της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα δεν τίθεται.

Πηγή: sport-fm.gr