Η Τότεναμ έκανε χθες το βράδυ, στο Άμτσερνταμ, μια ανατροπή την οποία θα έχουν να διηγούνται για πολλά χρόνια οι οπαδοί της ομάδας. Ο Λούκας Μόουρα, με τρία γκολ, όλα στο δεύτερο μέρος, έφερε… τούμπα το 2-0 του Άγιαξ και χάρισε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του (2-3).

Μεταξύ αυτών που «τρελάθηκαν» με τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση, ήταν και ο θρύλος των «σπιρουνιών», Γκλεν Χοντλ, όπως και ο βετεράνος διεθνής Άγγλος αμυντικός, Ρίο Φέρντιναντ, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί στο στούντιο και παρακολουθούσαν τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League.

Στο γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι δύο τους ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, καθώς ήταν εκστασιασμένοι με όσα είχαν δει στο ματς.

Μάλιστα, ο Χοντλ είχε υποβληθεί πριν από έξι μήνες σε επέμβαση στην καρδιά και, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι που του έκαναν… παρέα στο στούντιο να ανησυχήσουν για την κατάστασή του. Μάλιστα, μια άλλη μορφή της Τότεναμ, ο Γκάρι Λίνεκερ, παρουσιαστής της εκπομπής, τον ρώτησε αν αισθάνεται καλά… Εκείνος απάντησε με τις εξής αφοπλιστικές κουβέντες: «Αισθάνομαι υπέροχα. Δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Χαίρομαι που είμαι ακόμα εδώ και είδα αυτό που έγινε. Είμαι οπαδός της Τότεναμ από τα 8 μου χρόνια και αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή».

Δείτε τη στιγμή του ξεσπάσματος: