Τον γύρο του κόσμου έκανε η εικόνα από το σημείο του «Καμπ Νου» στο οποίο τοποθετήθηκαν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι οπαδοί πλήρωσαν 120 ευρώ για να έχουν μια άθλια θέα του αγωνιστικού χώρου. Όχι μόνο βρίσκονταν στο πιο ψηλό διάζωμα του γηπέδου, αλλά μπροστά τους ήταν ένα πλεξιγκλάς σε κακά χάλια.

Μάλιστα, αυτή η τακτική από πλευράς Καταλανών δεν πρόκειται να αλλάξει και ενόψει των ημιτελικών με τη Λίβερπουλ. Οι «μπλαουγκράνα» έβαλαν ξανά το εισιτήριο των φιλοξενούμενων οπαδών στα 119 ευρώ, με τη θέση να μην αλλάζει, φυσικά. Κάτι που εννοείται θορύβησε τους ανθρώπους των «κόκκινων», οι οποίοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, παίρνοντας έτσι «εκδίκηση» και για τον μεγάλο τους αντίπαλο στην Αγγλία.

Η Λίβερπουλ όρισε το εισιτήριο για τους φίλους των Καταλανών στα 119 ευρώ και ενημέρωσε πως 31 ευρώ από κάθε κομμάτι θα χρησιμοποιηθεί για να μειωθεί το ποσό των εισιτηρίων των δικών της οπαδών για το «Καμπ Νόου», ρίχνοντας την τιμή στα 88 ευρώ. Μια κίνηση που ενδεχομένως ενοχλήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά ίσως την κινητοποιήσει για να λάβει τα μέτρα της…