Τα χρήματα που υποσχέθηκε ο Φαϊζάλ δεν φαίνεται να έρχονται και η οικονομική δυσκολία που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το επόμενο 3μηνο, είναι τεράστια, όπως και ο κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης

Η λογική –όπως και το ως τώρα ρεπορτάζ- λέει, πως τα χρήματα του Φαϊζάλ δεν θα μπουν τελικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού η διορία λήγει την Παρασκευή και καμία κίνηση δεν υπάρχει για να πιστέψει κάποιος το αντίθετο. Το στόρι αυτό θα τελειώσει οριστικά για τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι αναφέρουν, πως: «Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ασχοληθούμε με τον Τσάκα. Μόνο στα δικαστήρια από εδώ και πέρα». Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη με ποιο τρόπο θα προσφύγουν οι «πράσινοι» στην δικαιοσύνη, όμως έχει ξεκαθαρίσει κάτι άλλο.

Πως η επόμενη μέρα, θα είναι τρομερά δύσκολη. Οι διοικούντες θα προκηρύξουν άμεσα νέα ΑΜΚ της τάξεως των 15 εκ. €, με τους Πολέμη, Βγενόπουλο και Παναθηναϊκή Συμμαχία να είναι οι μέχρι τώρα «ζωντανοί», αναφορικά με την συνεισφορά σε χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ. Όλοι τους, σύμφωνα με το ποσοστό τους. Και αμφότεροι, θα πρέπει να δώσουν πολλά χρήματα για να καταφέρουν να σώσουν την χρονιά.

Διότι οι πληροφορίες που έρχονται, αναφέρουν πως τα χρήματα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μέχρι τον Μάρτη που θα έρθει η UEFA για να κάνει τον έλεγχο που θα του εξασφαλίζει ή όχι άδεια ευρωπαϊκής συμμετοχής για την επόμενη σεζόν, κυμαίνονται κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό, που πολύ δύσκολα θα συγκεντρωθεί από τους «ενεργούς» μετόχους και τον κόσμο των «πράσινων». Στην ΠΑΕ εκφράζουν την ανησυχία τους μεν, αλλά έχουν αισιόδοξη ματιά, δε, αφού και πέρυσι, ο Αλαφούζος με τους συνεργάτες του κατάφεραν να… σώσουν την παρτίδα. Φέτος, ο δρόμος είναι ακόμη πιο δύσκολος και θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή κι επιμονή σε πολλούς τομείς. Από τους διακανονισμούς με τους παίκτες μέχρι τις χορηγίες της επόμενης σεζόν ή το δάνειο που θα προσπαθήσει να πάρει ο Παναθηναϊκός.

Πηγή: Sport-fm.gr