Μετά από καιρό, προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του και την ευχέρεια να διαλέξει όποιον θέλει για το ματς με την Λιβαδειά. Διαβάστε τους 11 που επιλέγει ο Ρότσα.

Πάει πολύς καιρός που κάποιος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε την ευχέρεια να δουλέψει με όλους τους παίκτες του ρόστερ και να επιλέξει όποιον θέλει για ένα παιχνίδι. Μοναδικός απόντας ο Λέτο, που απουσιάζει πάνω από ένα χρόνο και δεν υπολογίζεται. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ δούλεψαν με τον Ρότσα και είναι έτοιμοι.

Οι «πράσινοι» στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Λεβαδειακό, την Παρασκευή το πρωί, αρχικά έκαναν ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 ομάδες και επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα εναλλάξ και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Σε αυτό, ο Ρότσα έδειξε και τους 11 που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Σε σύστημα 4-3-3 και πάλι η παράταξη της ομάδας, με τον Καρνέζη στην εστία και στην άμυνα, οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Πίντο και Σπυρόπουλος ήταν αυτοί που δοκιμάστηκαν από δεξιά προς αριστερά. Στο κέντρο, ο Βιτόλο ήταν ο «κόφτης» και μπροστά του οι Ζέκα, Σισοκό ως εσωτερικοί μέσοι. Στην επίθεση, οι Μαυρίας(δεξιά), Κουίνσι (αριστερά) και Τοτσέ(κορυφή).

Πηγή: sport-fm.gr