Δεδομένη θεωρείται η χρησιμοποίηση αρκετών νέων προσώπων από τον Νίκο Αναστόπουλο στην αυριανή (19:30, Novasports 2) αναμέτρηση του ΟΦΗ στην έδρα του Ατρομήτου.

O Μίρνες Σίσιτς δεν κατάφερε λόγω της θλάσης που έχει υποστεί να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, όπως και οι τραυματίες Μπούρμπος και Χαριτωνίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει φανερώσεις τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα των Κρητικών, όμως σίγουρα θα κάνει κάποιες μικρο-αλλαγές στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, δεδομένη είναι η χρησιμοποίηση του Περογαμβράκη, ενώ φανέλα βασικού διεκδικούν ακόμα οι Ζορμπάς, Βιτώρος και Κουρδάκης. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

«Να είστε προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και να προσέξετε μην την πατήσουμε όπως στα Γιάννενα (σ.σ.: ο ΟΦΗ ηττήθηκε 1-0 με γκολ στο 37′ του Ντε Βινσέντι). Το πάθημα να μας γίνει μάθημα. Στόχος μας είναι η νίκη με τον Ατρόμητο και αυτή θα κυνηγήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της κρητικής ομάδας στους παίκτες του.

Πηγή: sport-fm.gr