Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Γουέσλι Σνάιντερ στην Ίντερ, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα και κατά την οποία δεν βρέθηκε κοινά αποδεκτή λύση για το συμβόλαιό του.

Το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, έχουν ήδη εκδηλώσει η Ανζί και η Φενέρμπαχτσε.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού μεσοεπιθετικού λήγει το 2015 ωστόσο οι σχέσεις του με τους «νερατζούρι» έχουν έρθει σε ρήξη που δύσκολα μπορεί να γεφυρωθεί.

Έτσι, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα θα έβλεπαν θετικά τυχόν προτάσεις από κάποιον άλλο σύλλογο. Η ρωσική Ανζί φέρεται να θέλει να εντάξει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της, ο οποίος πάντως δεν είναι ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη ρωσική λίγκα.

Αντίθετα, η προοπτική της Φενέρμπαχτσε μοιάζει πιο δελεαστική για τον Σνάιντερ. Μάλιστα οι πληροφορίες από την Ιταλία, και παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις από τον Μοράτι, θέλουν τους Τούρκους να έχουν καταθέσει ήδη προσφορά για τον παίκτη, καθώς ο πρόεδρός της, Αζίζ Γιλντιρίμ, έχει ξεκαθαρίσει πως ο άσος της Ίντερ θα ήταν ένα εξαιρετικό δώρο για τους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: Sport-gm.gr