Μπορεί το κλίμα να είναι «βαρύ» στον Παναθηναϊκό, λόγω της ήττας από τον Πλατανιά και τα παράπονα που έχουν οι «πράσινοι» για τη διαιτησία του αγώνα, ωστόσο ο Χουάν Ρότσα έχει… τρεις λόγους να είναι πιο χαρούμενος από Δευτέρα. Οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αντρέ Πίντο προπονήθηκαν κανονικά μετά από αρκετό καιρό.

Δεδομένα υπάρχει κατήφεια στην Παιανία, κυρίως για τον διαιτητή Αρετόπουλο και τις αποφάσεις του στα Χανιά κόντρα στους Κρητικούς, ωστόσο στο «τριφύλλι» κοιτούν μπροστά και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική.

Οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Πίντο προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα, παρέα με όσους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν συμμετείχαν στον αγώνα με τον Πλατανιά. Μάλιστα ο Λάζαρος είναι σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας από τους άλλους δύο και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου, προκειμένου να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Κατά τα άλλα, στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, όσοι έπαιξαν κόντρα στον Πλατανιά, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πάσες και στο τέλος έπαιξαν και δίτερμα.

Ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε αποθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το τράβηγμα που αποκόμισε στο ματς με την Μάριμπορ.

Πηγή: Sport-fm.gr