Ενθουσιασμένος από τη νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους με 1-0 ήταν μετά το ντέρμπι ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο ισχυρός άντρας των «ροσονέρι» σχολίασε με χιούμορ τη δήλωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σχετικά με το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη Γιουβέντους.

Είναι ένας από τους πιο… εκδηλωτικούς παράγοντες στην Ιταλία. Αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι της ομάδας του σαν απλός οπαδός, πανηγυρίζοντας έξαλλα σε κάθε γκολ. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν θα μπορούσε να παραμείνει ήρεμος μετά τη νίκη της Μίλαν με 1-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους για τη 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Μέσα σε μια εβδομάδα πήραμε ισοπαλία στη Νάπολη, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και κερδίσαμε τη Γιουβέντους. Νομίζω πως δικαιωνόμαστε για την επιλογή μας να κρατήσουμε τον προπονητή, δε νομίζετε;» ήταν το πρώτο σχόλιο του Γκαλιάνι.

Η νίκη ήρθε από ένα πέναλτι, το οποίο ο ίδιος ο Αλέγκρι χαρακτήρισε ανύπαρκτο. «Έτσι είπε ο Αλέγκρι; Ο Γκουαρντιόλα θα είχε πει πως ήταν καθαρό», απάντησε γελώντας ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για να συνεχίσει σε πιο σοβαρό ύφος. «Πρέπει να ορίσουμε πού τελειώνει το χέρι και πού ξεκινάει η μασχάλη. Μπορεί και να βρήκε χέρι η μπάλα.»

Σχολιάστε μας το τηλεφώνημα που σας έκανε ο Αντρέα Ανιέλι, με την ευκαιρία της πρόκρισής σας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. «Μας κολακεύει η κίνηση αυτή, που αποδεικνύει τις καλές σχέσεις που παραδοσιακά έχουν οι δύο σύλλογοι. Είναι απαραίτητο να κερδίζουμε στην Ευρώπη για να κρατήσουμε μια θέση τουλάχιστον στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Αυτό το γνωρίζουν όλοι και η Γιουβέντους ήταν αυτή που αναγνώρισε τις προσπάθειές μας να συλλέξουμε βαθμούς για την Ιταλία», τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Πηγή: sport-fm.gr