Καλό το rotation, αναγκαίο το φρεσκάρισμα, αλλά και… ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Κάπως έτσι σκεφτόμενος, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα καταλήγει-σύμφωνα με πληροφορίες στο να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με τη Μάριμπορ για το Europa League στο ΟΑΚΑ (20:00, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Έτσι παρότι ο Αργεντινός προπονητής προσανατολιζόταν αρχικά στο να χρησιμοποιήσει τους Πετρόπουλου και Μαρίνο αντί των Τοτσέ και Σεϊταρίδη. Ωστόσο θέλοντας να δώσει ρυθμό σε ένα σταθερό σχήμα με ίδια πρόσωπα, όλα δείχνουν πως θα διατηρήσει την ίδια σύνθεση. Αυτό σημαίνει πως ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος στα άκρα της άμυνας, οι Βύντρα και Βελάσκες σε ρόλο στόπερ, με τους Βιτόλο και Ζέκα σαν αμυντικά χαφ και τον Σισοκό μπροστά τους με καθήκοντα οργανωτή, ενώ Κουίνσι από τα αριστερά και Μαυρίας από τα δεξιά θα πλαισιώνουν τον Τοτσέ.

Πώς θα αγωνιστούν οι Σλοβένοι

Με σύστημα 4-5-1 θα παρατάξει ο Ντάρκο Μίλανιτς τη Μάριμπορ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Σλοβένοι θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις, με τους Ιμπραΐμι και Ταβάες να αναλαμβάνουν το συγκεκριμένο έργο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσουν οι Χαντάνοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μίλτες, Ράγεβιτς, Άργκους και Μέγιατς. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Φιλίποβιτς και Μερτέλι, έχοντας στα πλάγια τους Ιμπραΐμι και Τσβιτάνοβιτς.

Ρόλο επιτελικού θα έχει ο Ταβάρες και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπέριτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πρίντιγκαρτ, Βίντοβιτς, Τραϊκόφσκι, Βίλερ, Ποτοκάρ, Κόμαζετς, Λέσιακ και Ντόντλεκ.

10ος όμιλος

Παναθηναϊκός-Μάριμπορ (20:00)
Λάτσιο-Τότεναμ (20:00)

Βαθμολογία

1) Λάτσιο 8 (5-1)
2) Τότεναμ 6 (5-3)
3) Μάριμπορ 4 (5-5)
4) Παναθηναϊκός 2 (5-6)

Η τελευταία αγωνιστική (06/12)

Τότεναμ-Παναθηναϊκός (22:05)
Μάριμπορ-Λάτσιο (22:05)