Το εγκώμιο για την δουλειά που κάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα έπλεξε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φώτης Γεωργίου. Ο μεσοεπιθετικός των Ηπειρωτών τόνισε πως ο Έλληνας τεχνικός είναι ο κύριος λόγος που πηγαίνει ο ΠΑΣ τόσο καλά στο πρωτάθλημα ενώ μίλησε και για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όσα είπε ο Φώτης Γεωργίου στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τον τεχνικό της ομάδας, τον Γιάννη Χριστόπουλο: «Ο κόουτς μας έχει κάνει να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς μας. Μας κάνει πολύ καλή ανάλυση του αντιπάλου και μας τονίζει συνεχώς πως είμαστε πολύ ποιοτική ομάδα. Έτσι σε κάθε έδρα μπορούμε να πάμε και να πάρουμε αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, ο Άρης είχε πολλά προβλήματα ειδικά στον άξονα και ο κόουτς μας το είπε έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσουμε προβλήματα».

Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΣ: «Ο κόσμος μας είναι ενθουσιασμένος από την συγκομιδή μας αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Εμείς τώρα πρέπει να πάμε για τη νίκη και στο ματς με τον ΟΦΗ. Έχουμε την ανάγκη την στήριξη του κόσμου και μαζί με εκείνη θα παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Ο Τόμας είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένας φανταστικός χαρακτήρας. Έχουμε όλοι στον ΠΑΣ φοβερή συνεργασία μαζί του και πλέον έχουμε μάθει το παιχνίδι του, το οποίο και εμένα με βοηθά πάρα πολύ. Μου δίνει πολλές λύσεις και θεωρώ πως ο Τόμας είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι στον ΠΑΣ, ποδοσφαιρικά είμαι πάρα πολύ καλά. Ο ΠΑΣ είναι η πρώτη μου ομάδα στην Σουπερλίγκα και θέλω μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας να αναδειχθώ κι εγώ».

Πηγή: sport-fm.gr