Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6μ.μ στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, με τον ομόλογό του της Superleage, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν κυρίως για τη διαιτησία με αφορμή όσα έγιναν στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο κ.Μαρινάκης ζήτησε τον «αποκεφαλισμό» του Δαλούκα. Πάντως όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, μάλλον πρόκειται για άδειασμα προς το αίτημα των «ερυθρόλευκων».

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ομοσπονδίας ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε: «Μιλήσαμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και μόνο αυτό. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό όλων».

Σε ερώτηση για το αν ζήτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την διαγραφή του Δαλούκα από τους πίνακες διαιτησίας ανέφερε: «Δεν θα μπούμε σε τέτοιες λεπτομέριες. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Δεν θα τα είδα μόνος μου. Τα ξέρετε και σεις».

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Νικόλας Πατέρας.

Από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε αρχικά: «Η πόρτα του προέδρου της ΕΠΟ είναι ανοιχτή για τους πάντες. Αλλά σε θέματα αποφάσεων θεσμικών ζητημάτων παίρνουμε μόνοι μας τις αποφάσεις. Σε θέματα διαιτησίας έχω τα μάτια ανοιχτά και τα αυτιά κλειστά».

Πηγή: gazzetta.gr