Τα αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και έδωσαν το δικαίωμα στη Φιορεντίνα να πετύχει εύκολα γκολ, ήταν τα αίτια της νέας ήττας της Μίλαν, σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής των «ροσονέρι» παρουσιάστηκε απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα, αλλά έδειξε για ακόμα μία φορά να μην ανησυχεί για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου.

Τα… σύννεφα πάνω από το Σαν Σίρο άρχισαν να μαζεύονται ξανά, μετά την ήττα της Μίλαν από τη Φιορεντίνα με 3-1, τη στιγμή που όλοι περίμεναν την αγωνιστική ανάκαμψη των «ροσονέρι».

Τα τελευταία αποτελέσματα έδιναν κάποιες ελπίδες πως η Μίλαν θα πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά οι ελπίδες αυτές αποδείχτηκαν φρούδες και διαψεύστηκαν από τη νέα, άσχημη εμφάνιση της. Ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα στα μικρόφωνα του συνδρομητικού «Sky» εμφανώς απογοητευμένος.

«Δυστυχώς αυτοί οι παίκτες υπάρχουν, αυτά είναι όσα μπορούν να πετύχουν. Κάνουν ό,τι μπορούν αλλά πληρώνουν τα πολλά λάθη τους. Σήμερα χαρίσαμε δύο γκολ από πλάγιο άουτ. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό, σε φάσεις που μοιάζουν απλές, να δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από παιχνίδια όπως αυτό με τη Φιορεντίνα», είπε χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια ο Αλέγκρι.

Η θέση σου στον πάγκο της Μίλαν είναι, ξανά, επισφαλής; «Μην μου μιλάτε πάλι για αυτά. Η διοίκηση αποφασίζει, όχι εγώ. Στο δικό μου το μυαλό υπάρχουν τα επόμενα ματς, με τη Νάπολι, την Άντερλεχτ και τη Γιουβέντους. Οι αντίπαλοί μας πρέπει να δυσκολεύονται να μας βάλουν γκολ, αντιθέτως βρίσκουν εύκολα τον τρόπο να διασπούν την άμυνά μας. Σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε, αν θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Η απόλυσή μου ή η παραμονή μου στη Μίλαν εξαρτάται από τη διοίκηση και σε αυτή να απευθυνθείτε αν θέλετε να μάθετε κάτι περισσότερο», απάντησε ενοχλημένος ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr